Literaire apps voor iPad

Alderlane Digital Publications biedt een betaalbare oplossing voor het uitgeven van digitale publicaties in de vorm van een iPad of iPhone app.

Alderlane Digital Publications biedt een betaalbare oplossing voor het uitgeven van digitale publicaties als app op iPad tablets. Door gebruik te maken van audio, video, animaties en mooie typografie ontstaat er een digitale uitgave, die er zowel staand als liggend goed uitziet. Deze manier van publiceren biedt mogelijkheden om tot een interactieve en bijzondere weergave van het magazine te komen. Een inhoudsopgave en hyperlinks zorgen er voor dat de lezer van het boek snel kan wisselen tussen hoofdstukken en artikelen. Profiteer bovendien van de mogelijkheden van de Apple App StoreSM om je publicatie te verspreiden; gratis of tegen betaling.

Adobe DPS

De Adobe Digital Publishing Suite is dé complete oplossing waarmee boeiende content en publicaties voor tablets gemaakt kunnen maken. De Single Edition biedt de kans om op een fraaie en betaalbare manier iPad-apps te leveren zoals brochures, portfolio’s en boeken met rijke visuele content. Ook de licenties voor het publiceren van de app zijn tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar bij Alderlane Digital Publications.

Multimedia en animaties

Pagina’s komen tot leven met slideshows, multimedia, animaties en geavanceerde typografie. Laat audio- en videofragmenten automatisch afspelen in high-definition voor een interactieve en bijzondere leeservaring.

Geen beperkingen in het ontwerp

Voor een app gelden geen beperkingen als het gaat om het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan beeldvullende opmaak, lettertypen naar keuze en effecten als transparantie, schaduw, etc. Tevens is het mogelijk om binnen dezelfde app een staande én liggende weergave te realiseren.

‘Verkrijgbaar in de App Store’

De iPad groeide al in 2012 naar een marktaandeel van 72,3%. Met een publicatie op de iPad en verkrijgbaarheid in de App Store, bereik je wereldwijd een enorm aantal lezers; digitaal lezen is de toekomst.

De voordelen van een boek of magazine als iPad app

  • Geen beperkingen in ontwerp
  • Staande en liggende weergave
  • Full-screen opmaak
  • Publicatie in Apple App Store

Uitgelicht

Voor Agents After All is het ‘BLØF Songbook’ omgezet naar een boek als iPad app en aangevuld met videoclips, audiofragmenten en foto’s.
HIER – 20 jaar BLØF is een muziekboek dat een jaar lang door een blog is begeleid en uiteindelijk uitkomt met allerlei extra’s.