Songbook BLØF als interactieve iPad app

De akkoorden, de teksten en de verhalen van 35 hits

iPad app

Voor Agents After All is het ‘BLØF Songbook’ omgezet naar een boek als iPad app en aangevuld met videoclips, audiofragmenten en foto’s.

BLØF Songbook

Optredens voor uitverkochte zalen, een eigen megafestival, een overvolle prijzenkast en muzikale vrienden over de hele wereld. De twintigjarige loopbaan van BLØF kent vele successen en de vele hits van de band zitten opgesloten in het collectieve geheugen van Nederland. Met het songbook kan zowel de beginnende als gevorderde muzikant op ontdekkingsreis door alle hits van BLØF. Om na te spelen, mee te zingen of misschien een begin te maken met het schrijven van waar het allemaal om draait: een goed liedje. De bladmuziek omvat de complete piano-uittreksels die voorzien zijn van akkoordsymbolen, zogeheten ‘kist-akkoorden’ voor gitaar en de apart genoteerde melodie, inclusief bijbehorende teksten voor zang.

Ter inspiratie vertellen de bandleden in hun introductie hoe zij ooit zijn begonnen. BLØF-biograaf Ernst Jan Rozendaal tekende, uit de mond van de bandleden zelf, het verhaal op achter elk liedje; de ontstaansgeschiedenis, de invloeden van andere artiesten, mogelijke betekenissen en opmerkelijke feiten.