Ontwerp en bouw meertalige WordPress website met webshop Bouwjaar '63

Voor Bouwjaar '63 heeft Alderlane Digital Publications een meertalige WordPress website met webshop ontworpen en gerealiseerd. De webshop is volledig aangepast aan de huisstijl van Bouwjaar '63.

Ontwerp

In lijn met de bestaande huisstijl en eerder gemaakte versies van de website is een strakke en functionele WordPress website ontworpen. Hierin is gebruik gemaakt van beeldvullende achtergronden die zich automatisch en in verhouding aanpassen aan het beeldscherm.

WordPress website

De website is voorzien van een blogfunctie. Met onder andere custom post types en custom fields zijn de blogs, producten in de webshop, het portfolio en de verkoopadressen eenvoudig in te vullen en in volgorde te wijzigen.

Webshop

Voor de webshop is gebruik gemaakt van WooCommerce in combinatie met een aantal WooCommerce Extensions. In de webshop kunnen vilten tassen en accessoires worden besteld en betaald met iDeal, PayPal en overschrijving. In WordPress zijn alle bestellingen, rapporten en grafieken overzichtelijk in te zien.

Meertalig

De webshop wordt meertalig ingezet met de plugin WordPress MultiLingual. Hiermee zijn alle teksten, navigatiemenu’s én alle onderdelen van de webhop beschikbaar in meerdere talen.

Bouwjaar ’63

Bouwjaar ’63 ontwerpt vilten tassen en accessoires, interieurs en meubels. Doordacht, strak, functioneel en tijdloos design: kenmerken voor de interieurs, meubels, vilten tassen en accessoires van Bouwjaar ’63. De tassen en accessoires van vilt worden ontworpen én gemaakt in Nederland, met een hoofdrol voor duurzaam en kwalitatief hoogstaand materiaal. Ze zijn te koop onder het eigen label van Bouwjaar ’63. Textielvormgeefster Janna Middendorp en interieurarchitect Lia Kroon wonen en werken in Noord-Drenthe, omgeven door koeien, schapen en weilanden. En zoals hun omgeving is, zo zijn hun ontwerpen: mooi zonder franje.