Ontwerp en bouw WordPress website Nummer84

Ontwerp en bouw WordPress website Nummer84

Voor Nummer84, de meest gesorteerde hobby & wolwinkel in Emmen, is er een responsive WordPress website ontworpen en geprogrammeerd.

Nummer84, hobby- en wolwinkel

Al vanaf 2009 zit de grootste en meest uitgebreide hobby- en wolwinkel van Emmen aan het Marktplein. Sinds 2015 onder de naam Nummer84, Hobby&Wol. Door de jaren heen is het assortiment telkens uitgebreid en bewegen wij mee met de laatste rages en trends. Zo is er een steeds groter wordende collectie prachtige wol met bijpassende accessoires en fournituren en is aan het bestaande assortiment speksteen en encaustic art toegevoegd. Binnenkort komt daar mozaïek bij.

Verder hebben wij een ruime keuze in producten voor het maken van sieraden, wenskaarten en stempelen. Ook verkopen wij materialen voor knutselen met kinderen. Het basisassortiment omvat onder andere; klei, houtproducten, benodigdheden voor tekenen en schilderen en producten voor het maken van taarten en cupcakes. Kortom een winkel voor iedereen die graag creatief aan de slag wil. Mocht er in de bestaande collectie iets ontbreken dan kan dat natuurlijk altijd besteld worden. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag en hebben wij in de winkel steeds wisselende voorbeelden om inspiratie op te doen.