Een sterke combinatie: web development
én grafische vormgeving

Alderlane Digital Publications heeft vijftien jaar ervaring op het gebied van grafische vormgeving en webdevelopment. Dit samen vormt een sterke combinatie om WordPress websites en digitale publicaties er aantrekkelijk en prettig leesbaar uit te laten zien.

WordPress webdesign en grafisch ontwerp voor drukwerk

Alderlane Digital Publications heeft vijftien jaar ervaring op het gebied van grafische vormgeving en webdevelopment. Dit samen vormt een sterke combinatie om WordPress websites en digitale publicaties er aantrekkelijk en prettig leesbaar uit te laten zien. Tijdens het vormgeven van een website, digitaal magazine of ebook wordt er rekening gehouden met de technische mogelijkheden, om hier later een goede vertaling voor te kunnen maken naar de daadwerkelijke website. Hierbij worden de laatste technieken en mogelijkheden benut om elke ontworpen pixel nauwkeurig weer te geven op een website of tablet.

Programmeren met oog voor detail

Met de laatste webtechnieken is een (aangeleverd) ontwerp zeer nauwkeurig om te zetten naar de daadwerkelijke WordPress website. Effecten als transparantie, schaduwen en fraaie typografie liggen binnen de mogelijkheden. Alle WordPress websites kunnen door Alderlane worden voorzien van lettertypen uit de Adobe Typekit. De Adobe Typekit maakt het mogelijk om professionele en goed leesbare lettertypen op het web te gebruiken.

De voordelen van WordPress webdesign en grafisch ontwerp voor drukwerk

  • Drukklare PDF's
  • Ontwerp geoptimaliseerd voor WordPress en eventueel responsive

Uitgelicht

Voor Alpaca Top Dutch is een website ontwerp op maat gemaakt.
Voor Agents After All heeft Alderlane Digital Publications een nieuw ontwerp en WordPress templates voor de BLØF-website gemaakt.
Voor Klassenverhaal is er een WordPress website ontworpen en geprogrammeerd.