Een WordPress website onderhoudt je zelf: eenvoudig en snel

Momenteel is 1 op de 5 websites een WordPress website en dat worden er dagelijks meer. Alderlane Digital Publications heeft zich gespecialiseerd in het maken van WordPress websites.

WordPress website

Met het krachtige en bovendien gratis Content Management Systeem van WordPress beheer je snel, eenvoudig en overal ter wereld alle content van een website. Tijdens het WordPress website bouwen wordt gebruikt gemaakt van de laatste technieken zoals HTML5 en CSS3.

Uitbreidbaar met krachtige plugins

Eén van de grote voordelen van een WordPress website is het grote aantal gratis plugins dat beschikbaar is. Met deze plugins breidt je je website uit tot een enorm krachtige tool.

WordPress templates

WordPress werkt op basis van templates. Deze templates maken het mogelijk om per pagina een andere indeling te gebruiken. De templates van Alderlane maken slim gebruik van de WordPress engine en laten de website voor je werken.

Eenvoudig je WordPress website onderhouden

Gebruiksvriendelijkheid staat bij Alderlane voorop. De templates worden zo ingericht en geoptimaliseerd dat het vullen en onderhouden van de WordPress website erg eenvoudig is. Het maken van een nieuwe pagina of nieuw onderdeel is een kwestie van een paar muisklikken.

Programmeren met oog voor detail

Met de laatste webtechnieken is een (aangeleverd) ontwerp zeer nauwkeurig om te zetten naar de daadwerkelijke WordPress website. Effecten als transparantie, schaduwen en fraaie typografie liggen binnen de mogelijkheden. Alle WordPress websites kunnen door Alderlane worden voorzien van lettertypen uit de Adobe Typekit. De Adobe Typekit maakt het mogelijk om professionele en goed leesbare lettertypen op het web te gebruiken.

Goed vindbaar in zoekmachines

Google loves WordPress! Voor een goede positie in de zoekresultaten kies je zonder twijfel voor WordPress. Google houdt van nieuwe content en een WordPress website kan dit op de juiste manier leveren. De WordPress templates worden op gestructureerde wijze geprogrammeerd en door SEO (Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie) toe te passen, vindt Google sneller en gemakkelijker je website.

Volledige installatie en configuratie WordPress

Alderlane Digital Publications ontzorgt volledig op het gebied van installatie en configuratie van WordPress en de benodigde plugins. Het enige wat hier voor nodig is, is een domeinnaam met bijbehorend webhostingpakket. Desgewenst kan hierin geadviseerd worden, neem voor vragen of meer informatie contact op. Tevens is het mogelijk om tegen een laag tarief een abonnement voor technisch onderhoud af te sluiten.

De voordelen van WordPress

  • Gratis en gebruikersvriendelijk Content Management Systeem.
  • Website met eigen ontwerp.

Uitgelicht

Voor ANV Drenthe is er een WordPress website met WooCommerce webshop gerealiseerd.
In opdracht van Stichting Bevrijdingsfestival Drenthe zijn er custom WordPress templates gemaakt op basis van een ontwerp van Fabrique.
Voor Ed Struijlaart is er een responsive WordPress website ontworpen en geprogrammeerd.
Voor Bouwjaar '63 heeft Alderlane Digital Publications een meertalige WordPress website met webshop ontworpen en gerealiseerd.